Norlys – īpaša veida ārējais apgaismojums

Mūsu platuma grādos ir daudz tumšā laika, kas jākompensē ar mākslīgo apgaismojumu. Visu gadu papildu apgaismojums nepieciešams ne tikai pagalmam un dārza celiņam, bet arī ielām, parkiem, rotaļu laukumiem un sporta trasēm. Tā kā ārējā apgaismojuma risinājuma izveide ir dārgs un laikietilpīgs darbs, ir svarīgi, lai apgaismojuma kvalitāte atbilstu skarbajiem ziemeļvalstu laikapstākļiem un lai apgaismojums kalpotu gadiem ilgi.
1.Ražotājs ar skandināvu kvalitāti

Norlys rūpnīca atrodas Dienvidpolijā, taču īpašnieku skaitā ir arī norvēģi, turklāt sākotnēji Norlys produkcija bija paredzēta Norvēģijas un Zviedrijas tirgiem. Šobrīd firmai ir pārstāvji visās Eiropas valstīs, un Norlys gaismas ķermeņi saņēmuši augstu novērtējumu.
Norlys produkcija tiek ražota tā, lai izturētu visu, ar ko ziemeļu klimats mēdz nepatīkami pārsteigt: lielas temperatūras svārstības, vētras, pastāvīgs mitrums un augsts sāls saturs – nekvalitatīvu āra apgaismojumu visi šie faktori sabojātu jau pēc dažiem mēnešiem.
Tā kā gaismas ķermeņu uzstādīšana ir darbs, kas prasa daudz izdevumu, uz kvalitāti nedrīkst taupīt. Norlys testē savu produkciju visskarbākajos apstākļos un daudzām produktu sērijām dod 5 gadu garantiju bez korozijas.

2.Norlys kontrolē visu ražošanas procesu
Daudzu pazīstamu zīmolu ražojums patiesībā nāk no Ķīnas, turpretī Norlys gaismas ķermeņi no sākuma līdz beigām tiek izgatavoti Eiropā. Norlys pieder sava augstspiediena alumīnija lietuve, kur papildus gaismas ķermeņiem ražo arī precīzās auto detaļas. Augsta precizitāte, augsta sakausējumu kvalitāte un izturība ir autorūpniecībā īpaši nozīmīgi faktori. Uz tām pašām līnijām paralēli ražojot arī gaismekļu detaļas, Norlys sasniedz augstāko iespējamo kvalitāti.
3.Izturīgas izejvielas

Kvalitāti nosaka ne tikai augsta līmeņa ražošanas process, bet arī materiālu izvēle. Norlys ir specializējies alumīnija, tērauda, nerūsējošā tērauda, cinkotā tērauda un vara detaļu ražošanā. Turklāt Norlys ir izstrādājis metāla sakausējumus, kas ir īpaši izturīgi gan pret mitruma un sāls iedarbību, gan pret fizisku spēku. Visu gaismas ķermeņu virsmas pirms pulverkrāsošanas tiek ļoti kvalitatīvi apstrādātas – tā ir droša aizsardzība pret koroziju. Norlys produkcijai ir augstas IP un IK kodu vērtības. IP un IK rādītāji ir starptautiski pieņemti izturības rādītāji – jo lielāks skaitlis, jo augstāka izturība. Par marķējumu nozīmi var sīkāk uzzināt šeit.

4.Produktu sērijas ar mūža ilgumu 25 gadi

Norlys savā ražošanas tehnoloģijā izmanto metāla virsmu karsto cinkošanu pirms krāsošanas ar pulveri. Šī tehnoloģija padara virsmu īpaši noturīgu pret koroziju, un tāpēc Norlys gaismas ķermeņi vēl 25 gadus pēc uzstādīšanas izskatās kā jauni.

5. Izturīgā stikla elementi
Daudzu Norlys gaismekļu sastāvā ir arī stikla elementi, galvenokārt dekoratīvos nolūkos. Vairums Norlys izstrādājumu ir aprīkoti ar lēcām, kas ir izturīgas pret UV stariem un kuru biezums ir līdz 4 mm. Tas nodrošina, ka dažādi ārēji faktori nesabojā produkta virsmu. Norlys gaismekļu stikla detaļas ilgi izskatās glītas.
6. Dizains – no modernā minimālisma līdz mūžīgajai klasikai
Norlys, izstrādājot gaismas ķermeņu dizainus, ir ņēmis vērā visdažādākās gaumes. Ikviens piedāvāto modeļu klāstā atradīs sev piemēroto. Ir pieejami gan uzkrītoši gaismekļi ar drosmīgām līnijām un skaidru ģeometriju, gan minimālisma stilā veidoti un gandrīz nepamanāmi – šajā gadījumā dominē tieši gaisma. Atradīsiet arī klasiskus gaismas ķermeņus, kas radīti, iedvesmojoties no 19. gadsimta ielu laternām.

Tādējādi Norlys produktos vienlaicīgi apvienoti augstākās kvalitātes materiāli, līdz pilnībai pārdomāts ražošanas process un patērētājam tīkams dizains. Norlys produktiem cenas un kvalitātes attiecība ir ļoti laba, un tas ir vēl viens iemesls, kāpēc ziemeļvalstīs tik augstu novērtē Norlys produkciju.
Privāto klientu iecienītākās ir polārās gaismas MOLDE, ASKER un EGERSUND, bet, ja runā par klasiskā stila pārstāvjiem, tad tā nenoliedzami ir BOLOGNA.
Ārējie sienas gaismekļi LILLEHAMMER, OSLO un LONDON.

Īpašs Norlys produkcijas veids ir parka gaismekļi: LONDON, MODENA un FIRENZA, kā arī modernie pilsētu apgaismojuma ķermeņi BORG, EGERSUND, VISBY un KOSTER
*Norlys rūpnīcai ir piešķirts ISO 9001 sertifikāts.

Vienmēr ar prieku esam gatavi palīdzēt ieviest jebkuras ar apgaismojumu saistītās idejas.

Ja tev ir radusies ideja par savas mājas apgaismojumu, tad noteikti sazinies ar mūsu konsultantiem, un mēs tev palīdzēsim to realizēt.